FAQ

Készen áll-e az új elektromos roller az azonnali használatra a kicsomagolás után?

Az elektromos rollert szállítás előtt szétszerelik a gyárban, hogy tökéletes állapotban érkezzen az ügyfelekhez. Az e-roller összeszerelése önmagában nem vesz igénybe néhány percnél többet. Az első utazás előtt ellenőrizze, hogy minden alkatrész megfelelően rögzítve van-e. A fényszóró a biztonságos szállítás érdekében nincs rögzítve a vázhoz. Csavarozza rá a vázra, állítsa be a megfelelő helyzetbe és húzza meg a rögzítőcsavart. Ha az elülső rúd gyorskioldó hüvelye túl laza, nyissa ki, húzza meg az anyát a csavar tengelyén, és húzza rá a hüvelyt. Lazítsa meg a kijelző tartó rögzítőcsavarjait és forgassa el a kijelzőt úgy, hogy legyen jól látható, és a gázkar legyen könnyen kezelhető. Ezután húzza meg a rögzítőcsavarokat. A kijelzőről távolítsa el a védőfóliát.

Hányszor lehet egyszerre feltölteni az e-roller akkumulátorát?

Felszereljük a BLUETOUCH e-rollereket kiváló minőségű és nagy teljesítményű akkumulátorokkal, amelyek akár 800-szor is feltölthetők, így még a nagyon aktív rollerezők is hosszú távon támaszkodhatnak ezekre az akkumulátorokra. Például, a BT 350/500/800 elektromos rollerrel egyetlen akkumulátorral 48.000 km összesített távolságot lehet megtenni.

Közlekedhetek elektromos robogóval közutakon?

Tisztelje a környezetét, és tartsa be a vonatkozó előírásokat. Az e-roller nem engedélyezett közúton való használatra. A felhasználónak be kell tartania az érvényes helyi közlekedési szabályokat, amikor e-rollerrel közlekedik. A közutakon, ideértve a kerékpárutakon való illegális használat esetén a felhasználó egy közlekedési baleset esetén pénzbírságot vagy akár büntetőeljárást kockáztat.

Kölcsönözhetjük-e az e-rollert gyermekeknek?

A BLUETOUCH e-roller használata nem ajánlott terhes nőknek és 16 év alatti személyeknek.
Közlekedhetek elektromos rollerrel télen is?
Ne használja 5 °C alatti hőmérsékleten. Ügyeljen arra, hogy ne haladjon kátyús vagy nedves utakon, illetve hóval vagy jéggel borított utakon.

Hogyan lehet a legjobban törődni az e-rollerrel szezonon kívül?

Tisztítsa meg a robogót a szokásos szennyeződésektől, hajtsa össze, és ideális esetben tárolja szobahőmérsékletű helyen. Nem megfelelő az elektromos rollert hosszú ideig fagyban tárolni.

Hogyan kell eljárni a gumiabroncs kiszúrásakor?

Ne essen pánikba. A gumiabroncs cseréje egyszerű. Kövesse a kézikönyv utasításait. Vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel, esetleg írhat nekünk a kapcsolattartók között szereplőe-mail címre.

A BT800 elektromos rolleren nem működnek az oldalsó lámpák

Az első oldalsó lámpáknak kapcsológombja van az elektromos roller alján található töltőcsatlakozóval szemben.

 

Bejelentkezés