GYIK

Kicsomagolást követően készen áll az új elektromos roller az azonnali használatra?

Annak érdekében, hogy tökéletes állapotban érkezzen az ügyfelekhez a rollert szétszerelt állapotban küldjük. Az elektromos roller összeszerelése csak néhány percet vesz igénybe. Az első használat előtt ellenőrizze, hogy minden alkatrészt megfelelően rögzített-e. biztonságos szállítás érdekében a fényszórót nem rögzítjük a vázhoz. Csavarozd rá a vázra, állítsd be a megfelelő helyzetbe és húzza meg a rögzítőcsavart. Ha az elülső rúd gyorskioldó hüvelye túl laza, nyisd ki, húzd meg az anyát a csavar tengelyén, és húzd rá a hüvelyt. Lazítsd meg a kijelző tartó rögzítőcsavarjait és forgasd el a kijelzőt úgy, hogy jól látható legyen, és a gázkar legyen könnyen kezelhető. Ezután húzd meg a rögzítőcsavarokat. A kijelzőről távolítsd el a védőfóliát.

Hányszor lehet feltölteni az e-roller akkumulátorát?

BLUETOUCH e-rollereket kiváló minőségű és nagy teljesítményű akkumulátorokkal szereltük fel , amelyek akár 800-szor is feltölthetők. Ennek köszönhetően még az aktív rolleresek is hosszú távon támaszkodhatnak ezekre az akkumulátorokra. Például, a BT 350/500/800 elektromos rollerrel akkumulátorral 48.000 km összesített távolságot lehet megtenni.

Közlekedhetek elektromos rollerrel közutakon?

Tiszteld a környezeted, és tartsd be a rollerezésre vonatkozó előírásokat. Nem engedélyezett az e-roller közúton való használatra. A használónak be kell tartania az érvényes helyi közlekedési szabályokat A közutakon, beleértve a kerékpárutakon való roller illegális használata esetén a használó esetleges közlekedési baleset esetén pénzbírságot vagy akár büntetőeljárást kockáztat.

Használhatják az e-rollert gyermekek?

A BLUETOUCH e-roller használatát nem javasoljuk terhes nőknek és 16 év alatti gyerekeknek.

Közlekedhetek elektromos rollerrel télen is?

Ne használd 5 °C alatti hőmérsékletnél. Ügyelj arra, hogy ne haladj át kátyús vagy nedves utakon, illetve hóval vagy jéggel borított út felületen.

Hogyan törődjek az e-rollerrelről szezonon kívül?

Tisztítsd meg a rollert a szennyeződésektől, csukd össze, és ideális esetben tárold szobahőmérsékletnél. Nem ajánlatos az elektromos roller hosszú ideig fagyban vagy fagyos helyen tárolni.

Hogyan járjak el a gumiabroncs kiszúrásanálr?

Elsősorban ne pánikolj. A gumiabroncs cseréje nagyon egyszerű. Kövesd a kézikönyvben megtalálható utasításokat. Vedd fel a kapcsolatot a kereskedővel, esetleg írj nekünk az oldalunkon feltüntetett e-mail címre

Mi a teendő, ha a BT800 elektromos rolleren nem működnek az oldalsó lámpák?

Az elülső oldalsó lámpák kapcsológombja az elektromos roller alján található töltőcsatlakozóval szemben helyezkedik el

Bejelentkezés